Simona Naghi

expertizĂ: CONTABILITATE

Mă numesc Simona Naghi. Sunt expert contabil și  membru CECCAR din 2001. Mă definesc ca fiind o persoană creativă în obtinerea de soluții cât mai avantajoase pentru dumneavoastră, motiv pentru care sunt foarte încântată de serviciile pe care vi le ofer! Principiul după care conduc FACHIRE EXPERT SRL este acela de a asigura fiecărui client condițiile cele mai bune de a găsi TOTUL ÎNTR-UN SINGUR LOC, totul în acest birou! Cu noi câștigați timp, pentru că de toată birocrația aferentă afacerii dumneavoastră ne ocupăm noi!

Diana Morar

expertizĂ: CONTABILITATE

Mă numesc Diana Morar. Am studiat Științe Economice, iar la momentul actual sunt stagiar CECCAR și inspector resurse umane. Sunt absolut pasionată de domeniul financiar-contabil. Consider că sunt o persoană sociabilă, ambițioasă, organizată și deschisă la provocări. Împreună cu echipa FACHIRE EXPERT, facem tot posibilul să găsim soluțiile optime pentru tine.

Mirela Ana Morar

expertiză: CONTABILITATE

Mă numesc Mirela Ana Morar, sunt contabil, inspector resurse umane și inspector SSM. De la constituirea firmei sunt în această echipă și am satisfacția și împlinirea să fiu parte activă din procesul de deservire a clienților. Sunt aici pentru tine! Sunt aici pentru a implementa un stil de lucru, a ajuta, a sprijini și rezolva unele situații survenite în activitatea dumneavoastră!

Andreea-Larisa Domocoș

expertiză: CONTABILITATE

Mă numesc Larisa Domocoș. Dacă ar fi să mă descriu, aș putea spune că sunt o persoană cu foarte multă răbdare, ambițioasă, calmă și ordonată. Am studiat la Facultatea de Științe Economice, iar în prezent sunt masterandă la aceeasi facultate.
Îmi plac provocările și am ales acest domeniu tocmai datorită faptului că mereu apare o situație nouă din care am ceva de învățat. Consider că atunci când faci ceea ce îți place, ai șanse foarte mari de reușită. Așadar, vreau ca fiecare client ce ne trece pragul să fie mulțumit de serviciile prestate.

Andreea Roxana Pascar

expertiză: CONTABILITATE

Mă numesc Andreea Pascar. Sunt o persoană ambițioasă și sunt sigură că orice vis poate deveni realitate. Spun asta pentru că mă mândresc cu meseria pe care am ales-o. Încă de mică îmi plăcea să fiu înconjurată de hârtii și să experimentez situații noi. Am studiat la Facultatea de Științe Economice – specializarea Contabilitate, iar în prezent sunt masterandă, tot la Contabilitate. Părerea mea este că atunci când faci ceea ce îți place și ceea ce îți dorești, vei avea cel mai mare succes.

Florin Laza

specialist consultant SSM/PSI

În calitate de specialist consultant în domeniul SSM -Securitate și Sănătate în Muncă și PSI – Prevenirea și Stingerea Incendiilor, îmi desfășor activitatea începând cu anul 2005. Ofer instruire, consultanță, certificat de abilitare, evaluări de risc profesional, cercetare de evenimente și îmbolnăviri profesionale, întocmire planuri proprii șantier, tot ce ține de această activitate. Atuul nostru constă în profesionalism, operativitate, promptitudine și seriozitate.

Constantin Rusu

Lichidator

Mă numesc Constantin Rusu și am o experiență de 17 ani în domeniul insolvenței. Sunt membru Uniunea Naţională a Practicienilor în Insolvenţă din România (UNPIR) începând cu 2002 și îmi desfășor activitatea în propriul cabinet de insolvență. Mă definesc o persoană responsabilă, directă, punctuală, deschisă în încercarea de a găsi soluții la situațiile de orice natură dificilă.

Ioan-Krisztian Bogdan

Consultant Fonduri Europene

Dacă ești antreprenor din județul Bihor, Arad, Timiș, Satu Mare sau vrei să începi o afacere în aceste județe și dorești să știi care sunt oportunitățile de finanțare nerambursabilă care se pliază pe ideile tale de investiții, contactează-ne!

Colaboratori

  1. Evaluator autorizat ANEVAR Liviu Popa
  2. Birou notarial individual Dragotă Adina Mihaela
  3. Cabinet de avocatură Valentina Alina Tripa Dragoș
  4. Consultant de mediu, ape și sănătate publică Dana Funie
  5. Consultant credite Răzvan Cheregi

O echipă completă la dispoziția ta!

Suntem un grup de experți contabili, experți fiscali, inspectori resurse umane, consultanți Fonduri Europene, inspectori protecția muncii, analiști financiari, evaluatori, avocați și lichidatori.

Programare consultanță