Simona Naghi

expertizĂ: CONTABILITATE

A nevem Simona Naghi és 2001-től kezdődően, CECCAR engedélyezett könyvszakértőként dolgozom. Kreatív személyként írnám le magam ami az Önnek kínált legelőnyösebb megoldások feltárását illeti, amely okból kifolyólag igen elégedett vagyok a nyújtott szolgáltatásokat illetően! A FACHIRE EXPERT KFT. vezetését azon elvre alapozom, hogy minden ügyfélnek a legjobb és leghatékonyabb megoldásokat kell megtalálni EGY HELYEN, mindent ebben az irodában! Velünk időt nyer, hiszen az üzletével és vállalkozásával kapcsolatos minden birokráciai műveletet mi teljesítünk!

Diana Morar

expertizĂ: CONTABILITATE

A nevem Diana Morar. A Gazdaságtudományi Kar végzőse vagyok és jelenleg CECCAR gyakornokként és HR szakemberként dolgozom. Egyszerűen lenyűgöz a pénzügy-számvitel szakmának a jellegzetessége. Szociális, ambiciózus, szervezett és kihívásokra készen álló személynek tartom magam.
A FACHIRE EXPERT csapatával együtt minden lehetséges útat végigjárunk a számodra optimális megoldás megtalálása érdekében.

Mirela Ana Morar

expertiză: CONTABILITATE

A nevem Mirela Ana Morar, könyvszakértőként, HR szakemberként és SSM (munkabiztonsági) felügyelőként dolgozom.
A vállalat létrehozásának napjától kezdve ennek a csapatnak a tagja vagyok és büszke vagyok arra, hogy a kezdetektől részem lehet az ügyfelek kiszolgálásában és az azt követő örömökben. Azért vagyok itt, hogy munkastílust tanítsak, valamint, hogy elősegítsem az Ön tevékenységét érintően felmerült problémák és helyzetek megoldását és támogatását!

Andreea-Larisa Domocoș

expertiză: CONTABILITATE

A nevem Larisa Domocoş. Amennyiben leírást kell magamról biztosítanom azt mondanám, hogy nagyon türelmes, ambiciózus, nyugodt és rendezett személy vagyok. A Gazdaságtudományi Kar végzőse vagyok, ahol jelenleg mesteri szintű képzésben van részem. Szeretem a kihívásokat, főleg az evvel az ágazattal kapcsolatosakat, pontosan azért mert mindig olyan új helyzetek jelentkeznek amelyekből sokat tanulhatok. Úgy vélem, hogy akkor amikor azt teszed amit szeretsz, akkor nagy sikerélményben lehet részed. Ebből kiiundulva azt kívánom, hogy minden, az ajtón kisétáló ügyfél elégedett legyen a nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatosan.

Andreea Roxana Pascar

expertiză: CONTABILITATE

A nevem Andreea Roxana Pascar. Ambiciózus személy vagyok és hiszem, hogy minden álom valósággá alakulhat át.
Ezt azért mondom mert bücske vagyok az általam választott mesterségemre. Már kiskoromban szerettem magam körülvenni papírokkal és új helyzetekkel kísérletezni. A Gazdaságtudományi Kar végzőse vagyok – Könyvelés szakképesítéssel és jelenleg mesterképzésen veszek részt, ugyancsak Könyvszakértői szakképesítésen. Véleményem szerint, hogy akkor amikor azt teszed amit szeretnél, akkor érheted el a legnagyobb sikereket.

Florin Laza

specialist consultant SSM/PSI

În calitate de specialist consultant în domeniul SSM -Securitate și Sănătate în Muncă și PSI – Prevenirea și Stingerea Incendiilor, îmi desfășor activitatea începând cu anul 2005. Ofer instruire, consultanță, certificat de abilitare, evaluări de risc profesional, cercetare de evenimente și îmbolnăviri profesionale, întocmire planuri proprii șantier, tot ce ține de această activitate. Atuul nostru constă în profesionalism, operativitate, promptitudine și seriozitate.

Constantin Rusu

Lichidator

Mă numesc Constantin Rusu și am o experiență de 17 ani în domeniul insolvenței. Sunt membru Uniunea Naţională a Practicienilor în Insolvenţă din România (UNPIR) începând cu 2002 și îmi desfășor activitatea în propriul cabinet de insolvență. Mă definesc o persoană responsabilă, directă, punctuală, deschisă în încercarea de a găsi soluții la situațiile de orice natură dificilă.

Ioan-Krisztian Bogdan

Consultant Fonduri Europene

Dacă ești antreprenor din județul Bihor, Arad, Timiș, Satu Mare sau vrei să începi o afacere în aceste județe și dorești să știi care sunt oportunitățile de finanțare nerambursabilă care se pliază pe ideile tale de investiții, contactează-ne!

Colaboratori

1. Evaluator autorizat ANEVAR Liviu Popa
2. Birou notarial individual Dragotă Adina Mihaela
3. Cabinet de avocatură Valentina Alina Tripa Dragoș
4. Cabinet de avocatură Florin Pantea