2001 évvel kezdődően, a Bihar megyei CECCAR (Romániai Könyvszakértők és Mérlegképes Könyvelők Testülete) szakértői részéről kibocsátott engedély birtokában megjoztuk azt a döntést, hogy egy olyan korszerű számviteli és könyvszakértői szolgáltatást feljesztünk ki, amely által valós támogatást tudunk biztosítani ügyfeleinknek, hozzájárulva azok sikereihez.
Mindazok akik biztonságban szeretnék érezni vállalkozásukat, akik hasznos információkban szeretnének részesülni egy jogilag, gazdaságilag hatékony üzlet vagy társaság létrehozását célzó szükséges lépésekkel kapcsolatban, hatékonyabbá téve ezáltal a hasznosított időt, bizalommal fordulhat csapatunkhoz.
Kompakt, stabil és valós értékeket képviselő, könyvszakértőkből és adóügyi, gazdasági és HR szakemberekből, valamint munkabiztonsági felügyelőkből, analistákból és ügyvédekből álló csapattal rendelkezünk.

Ennek megfelelően, a következő szolgáltatásokat kínáljuk:

✓ KFT-t/Engedélyezett magánszemélyek (PFA)/Családi vállalkozások/Egyéni vállalkozások létrehozása
✓ Pénzügyi – számviteli szolgáltatások
✓ Adóügyi tanácsadás
✓ Személyzeti szolgáltatások – bérfejtés
✓ Workshop-ok / Kurzusok / Tanfolyamok

Ugyanakkor kidolgoztunk egy gazdasági-pénzügyi oktatási ágazatformát egyaránt, ami gyakorlatban egy könyvelői-szakgyakorlati iskolát jelent – Contabiz4you megnevezéssel, amely által olyan szolgáltatásokat kínálunk az érdeklődők számára amelyek által belátást nyerhetnek a gazdasági világba és elsajátíthatják vállalkozni kívánókra vonatkozó jogi és egyéb feltételek teljesítésének sajátosságait.

Ez minden vállalkozni kívánó személyre érvényes (legyen szó PFA engedélyezett személyről, egyéni vállalkozóról vagy családi vállalkozóról), vagy akár KFT. cégvezetőről, vagy akik könyvszakértőkért, könyvelőkként szeretnének érvényesülni, az ágazatban elvárt elmélyített tudással rendelkezőkként.

Számos fogalmunk van a workshop-okra, kurzusokra és folyamatosan fejlődő tanfolyamokra vonatkozóan:
✓ Alapkurzus a Románia területén teljesítésre kerülő műveleteket érintően
✓ Középszintű felhasználóknak szánt kurzus a közösségen belüli műveleteket érintően
✓ Haladó kurzus a mérlegek elemzésére vonatkozóan, a vállalat diagnosztizálása érdekében
✓ Workshop az Engedélyezett személyekre (PFA-ra), Egyéni vállalkozásokra, Családi vállalkozásokra vonatkozóan
✓ Workshop az Egyéni Adóbevallás kitöltésére vonatkozóan
✓ Üzleti workshop vállalkozóknak – üzletvezetés a számvitel szemszögéből

Nyitottak vagyunk különböző témájú, kérésre, szervezett csoportoknak szánt workshop-ok, kurzusok, tanfolyamok kialakítására.
Konszekvensek vagyunk és átláthatóságot biztosítunk az üzletvitelt illetően!